Àrea de lectura

Llibres per tots els gustos                  Què podem trobar a l’àrea de lectura?

CLASSIFICACIÓ DELS LLIBRES A L’ÀREA DE LECTURA

NARRATIVA PREJUVENIL. Classificats per ordre alfabètic. Són llibres, en català i castellà, de pas entre Primària i Secundària

Al llom del llibre porten un teixell com ara aquest (I*** Car)Car” correpondria a les tres primeres lletres del cognom de l’autor.

NARRATIVA JUVENIL. Classificats per ordre alfabètic. Novel·les o relats, en català i castellà, adreçats als joves i les joves.

Al llom del llibre porten un teixell com ara aquest (JN Sie)Sie” correpondria a les tres primeres lletres del cognom de l’autor.

NARRATIVA PER A ADULTS. Classificats per ordre alfabètic. Novel·les o relats, en català i castellà, adreçats a persones adultes.

Al llom del llibre porten un teixell com ara aquest (N Bau)Bau” correpondria a les tres primeres lletres del cognom de l’autor.

NARRATIVA CLÀSSICA PER A ADULTS. Classificats per ordre alfabètic. Novel·les o relats que constituiexen un model, en català i castellà, adreçats a persones adultes.

Al llom del llibre porten un teixell com ara aquest (N 833 Mar)Mar” correpondria a les tres primeres lletres del cognom de l’autor.

El número correpondria a la llengua en la qual ha estat escrita (pot ser o no el mateix idioma en què està escrit el llibre que tens a les mans)  833 seria un llibre escrit en català. 834 seria un llibre escrit en castellà.

POESIA. Classificats per ordre alfabètic. Poemes en català i castellà, adreçats a qualsevol persona.

Al llom del llibre porten un teixell com ara aquest (P 833 Rib)Rib” correpondria a les tres primeres lletres del cognom del poeta.

El número correpondria a la llengua en la qual han estat escrits els poemes (pot ser o no el mateix idioma en què està escrit el llibre que tens a les mans)  833 seria un llibre escrit en català. 834 seria un llibre escrit en castellà.

TEATRE. Classificats per ordre alfabètic. Obres de teatre en català i castellà, adreçats a qualsevol persona.

Al llom del llibre porten un teixell com ara aquest (T 833 Rus)Rus” correpondria a les tres primeres lletres del cognom del dramaturg.

El número correpondria a la llengua en la qual ha estat escrita l’obra de teatre (pot ser o no el mateix idioma en què està escrit el llibre que tens a les mans)  833 seria un llibre escrit en català. 834 seria un llibre escrit en castellà.

 

 

 

Anuncis
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s